Maja Gudelj, dr.med., specijalistica ginekologije i opstetricije

Početna / Naš tim / Maja Gudelj, dr.med., specijalistica ginekologije i opstetricije

Radi u Poliklinici Ginecej od ožujka 2015. godine. Diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Specijalizaciju je završila u Klinici za ženske bolesti i porode KBC Zagreb gdje je stekla temeljna znanja kao i ljubav prema ginekologiji kako u kirurškom tako i u dijelu ginekologije koji prati trudnoću do poroda.

Deset godina radila je u timu Poliklinike Harni te u Poliklinici Sunce, gdje se kontinuirano educirala u prenatalnoj dijagnostici i liječenju abnormalnosti promjena na vratu maternice, a potom kroničnih i abnormalnih promjena vagine (LETZ-najpoštedniji pristup u liječenju promjena na vratu maternice, te “Stanz” biopsija-dijagnostika kroničnih i abnormalnih promjena stidnice).

Završila je poslijediplomski studij iz perinatologije. Dodatno se educirala u području kolposkopije i 4D ultrazvuka, te je 2008.g. u Londonu dobila prvi certIfikat (The Fetal Medicine Foundation).

Članica je Hrvatskog društva za ginekologiju i opstetriciju, te International Society of Ultrasaund in Obstetricans and Gynecology (ISUOG). Sudski je vještak Hrvatskog društva za medicinska vještačenja Hrvatske liječničke komore.