HAPPY Intim® Rebirth gel – revitalizacija i hidratacija kože u području spolovila

Početna / Blog / HAPPY Intim® Rebirth gel – revitalizacija i hidratacija kože u području spolovila
HAPPY Intim® Rebirth gel – podmlađivanje i hidratacija kože u području spolovila

HAPPY Intim® Rebirth gel posebno je medicinsko rješenje koje u svom sastavu sadrži hijaluronsku kiselinu i aminokiseline, koje djeluju na razini epidmisa i dermisa stimulirajući u tom području procese hidratacije i stvaranje novih proteina.

Učinak je pomlađivanje i hidratacija kože u području spolovila, te vraćanje njenog tonusa i volumena.

Koristi se u slučajevima suhoće kože spolovila, dermalne atrofije, te u slučaju oštećenja kože u obliku ragada koje se najčešće javljaju nakon poroda ili u razdoblju peri i postmenopauze.

Hijaluronska kiselina koja je sastavni dio preparata je ukomponirana u “biorevitalizacijskoj” otopini sastavljenoj od aminokiselina s hidratacijskim i antioksidacijskim svojstvima, koje stabiliziraju njeno djelovanje, dok do dermisa dolaze aminokiseline potrebne za održavanje međustanične matrice.

Primjenu HAPPY Intim® Rebirth Gela može obaviti samo stručno medicinsko osoblje.

Postupak je ugodan i traje oko 30 minuta.
Nije potrebno posebno vrijeme za oporavak.
Preporučuje se jedan tretman s HAPPY Intim® Rebirth gelom, a ovisno o potrebi isti se može ponoviti u razmaku od 1 mj. Nakon tretmana HAPPY Intim® Rebirth gelom preporučuje se od prvog dana koristiti Rebirth cream®, dvaput dnevno, tijekom 12 tjedana. Ako je potrebno, može se provesti drugi tretman nakon dva tjedna do mjesec dana.

Klinička iskustva s HAPPY Intim® Rebirth gelom pokazuju povećanu hidrataciju i poboljšanje tonusa u tretiranom području. HAPPY Intim® Rebirth cream dermatološki je ispitana krema s 24-satnim hidratantnim kompleksom. Djeluje na sposobnost obnavljanja epidermalnih oštećenja te s dodatnim antioksidativnim učinkom, povećava obranu kože od slobodnih radikala. Jača elastičnosti kože poticanjem sinteze kolagena i elastina.

Tretman s HAPPY Intim® Rebirth gelom je jednostavan, brz i učinkovit način koji nudi rješenje za vaše intimne probleme.